Tulburător! Ultimul lucru care apare pe pagina „criminalului de la Pietroșani”. Este o dură ironie a vieții

+2 click pentru
galerie

Tulburător! Ultimul lucru care apare pe pagina „criminalului de la Pietroșani”. Este o dură ironie a vieții © Facebook

România a fost șocată de crima de la Pietroșani, acolo unde un bărbat și-a omorât soția cu o lopată, după care s-a sinucis. Tulburător este faptul că trupurile au fost găsite de fetița lor minoră, dar și mai tulburător este ultimul lucru care apare pe pagina de Facebook a criminalului.

Petre Ștefănoiu avea 44 de ani și, împreună cu soția lui, Narcisa, avea doi copii: un băiat de 3 ani și o fată de 12 ani. Chiar dacă lucrurile păreau să fie normale în relația lor, iată că acest mariaj a avut un final cât se poate de tragic. Într-o aparentă criză de gelozie, bărbatul și-a lovit nevasta de mai multe ori cu o lopată.

Atunci când a văzut că femeia a murit, s-a dus în holul casei și s-a spânzurat. Cadavrele au fost găsite de fiica celor doi.

Ultimul lucru de pe pagina criminalului

Atât Petre cât și Narcisa aveau conturi pe rețelele de socializare. Ambele profiluri sunt, însă, private, motiv pentru care nici nu se pot vedea toate postările în afara schimbărilor de poză de profil și de fotografie de copertă.

În acest context, profilul lui Petre arată numai două postări, ambele legate de poză și de fotografia de profil. Cea dintâi este chiar o fotografie cu soția pe care a ucis-o cu sânge rece, în timp ce cea mai recentă postare, cea legată de copertă, arată faptul că a ales drept imagine o poză cu cei doi copii ai săi. 

Singurele două postări ale bărbatului din Pietroșani sunt, așadar, chiar cu soția ucisă și cu copiii rămași acum orfani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro