Crimă îngrozitoare la Reșița! Doi copii au rămas fără tată, după ce un tânăr de 32 de ani a fost snopit în bătaie

Crimă îngrozitoare la Reșița! Doi copii au rămas fără tată, după ce un tânăr de 32 de ani a fost snopit în bătaie © infocs.ro

Moarte cumplită pentru un bărbat de doar 32 de ani. Acesta a încetat din viață după ce a fost snopit în bătaie de un tânăr de 19 ani. Doi copii au rămas fără tată, iar două familii sunt acum îngenuncheate de durere.

Tragedia a avut loc azi noapte, în jurul orei 22:40. Poliția Municipiului Reșița a fost alertată prin apelul de urgență 112 , sesizându-se faptul că o persoană a fost bătută și se află în stare de inconștiență.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de Poliție. Oamenii legii au stabilit faptul că seara, pe strada Calea Caransebeșului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, unul de 19 și 32 de ani. Lucrurile au degenerat, iar aceștia s-au agresat fizic.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a căzut la un moment dat secerat la pământ în urma lovituri primite și a rămas inconștient, după ce s-a lovit cu capul de bordură.

Tânărul de 32 de ani a fost luat de medici, însă a decedat. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost  transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi supus efectuării necropsiei și totodată pentru a fi stabilită cauza decesului.

În prezent, tânărul de 19 ani se afla în custodia Poliției.

În acest caz înfiorător a fost întocmit dosar penal. În același timp, cercetările se desfășoară în continuare sub coordonarea procurorului de caz. Potrivit rezultatului cercetărilor și al necropsiei urmează să se dispună măsuri legale în cauză.

Potrivit infocs.ro, martorii spun că între cei doi bărbați ar fi izbucnit o dispută spontană. Bărbatul de 32 de ani a intenționat să-l lovească cu palma pe cel de 19, după ce i s-a răspuns obraznic, însă cel mai tânăr s-a ferit și l-a lovit cu pumnul în față, moment în care a căzut la pământ, cu capul de bordură.

Bărbatul a decedat pușin mai târziu la UPU Reşita. Acesta a lăsat în urmă doi copii mici și o nevastă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro