Crimă mascată în accident? O tânără a murit în timp ce ar fi încercat să scape de 3 violatori / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Crimă mascată în accident? O tânără a murit în timp ce ar fi încercat să scape de 3 violatori / VIDEO © captură Video

Moarte suspectă pe Transfăgărăşan! Urlă într-un glas familie unei tinere de 22 de ani care şi-a dat ultima suflare, în timp ce ar fi încercat să scape de 3 indivizi periculoşi. Cel puțin, așa acuză tatăl fetei! Bărbatul susţine că fiica lui ar fi fost atrasă într-o capcană chiar de iubitul ei, care împreună cu alţi doi indivizi, ar fi profitat de biata fată. Iar acestea nu sunt singurele acuzaţii ale familiei îndoliate. 

Tatăl Gabrielei este în stare de șoc! Nici măcar sora fetei nu-și explică ce anume s-a întâmplat cu Gabriela, tânăra de numai 22 de ani care a pierit într-un cumplit accident auto. Prezent în platoul emisiunii „Acces Direct”, bărbatul susține că fiica lui a fost atrasă într-o capcană de propriul său iubit, care a ademenit-o la mănăstire la Piscul Negru, iar de acolo până la producerea tragediei ar mai fi fost un singur pas. 

Tatăl Gabrielei, tânăra de numai 22 de ani care a pierit în accidentul auto de pe Transfăgărășan susține că aceasta ar fi încercat să fugă dfe 3 bărbați periculoși. Pe de altă parte, bărbatul a mărturisit că preotul de la mănăstirea Piscul Negru spune că într-adevăr, Gabriela a venit la mănăstirea cu pricina și a stat cu 3 bărbați cu care a petrecut, a mâncat și a băut până târziu în noapte. Din dimineața zilei de vineri, părinții nu mai știu ce s-a întâmplat cu aceasta. Tatăl fetei susține că aceasta a vrut să scape de cei 3 bărbați cu care a avut contact la mănăstire și aceasta s-a speriat, a urcat în mașină și a vrut să scape de cei 3 bărbați.

„Duminică am înmormântat-o... În decembrie împlinea 22 de ani. În data de 16, într-o miercuri, a spus că pleacă în oraș, în Câmpulung. S-a dus în oraș, să ne ia ceva de mâncare. Am sunat-o eu miercuri seara și a spus că vine acasă. Am sunat-o pe la 8 jumate, 9 și mi-a zis că este la cineva și vine acasă. Am sunat-o ziua următoare și a zis că vine acum, vorbea foarte încet. Mi-a zis că se duce mai târziu la sora ei, la spital. De atunci n-am mai știut nimic. Vineri dimineața m-am trezit cu un telefon de la poliție și mi-au zis că fata murise. Mi-au zis că este la Spitalul Județean de urgență din Pitești. Nu mai vorbea, era intubată, nu deschidea ochii. Mi-a zis doctorul că e lovită la cap și că nu se știe dacă scapă sau nu. La barajul Vidraru, la Transfăgărășan, la Piscul Negru, mănăstire. Nu am știut nimic, doar că merge să ia de mâncare, așa i-a zis surorii sale” a spus tatăl Gabrielei, la „Acces Direct”. 

Tatăl fetei susține că tânăra a fost prinsă într-o capcană

Tatăl Gabrielei a declarat la „Acces Direct” că aceasta ar fi fost ademenită de iubitul ei la mănăstirea Piscul Negru, acolo unde tânăra ar fi încercat cu orice preț să scape de 3 bărbați periculoși. Cu toate acestea, bărbatul nu-și explică ce anume căuta Gabriela la mănăstire și nici nu l-a cunoscut pe iubitul fetei decât din detaliile pe care aceasta i le-a oferit. 

„M-a sunat iubitul ei, mi-a spus că a vorbit cu ea și a chemat-o acolo la mănăstire, la Piscul Negru. A spus că se cunoștea cu preotul de acolo, eu nu-l cunosc. Mi-a spus că este român, că are firmă de construcții și e inginer. 

Ea acolo s-a dus, ce a mințit-o el, ce a zis el...acolo s-a dus. Mi-a zis că dimineața, vineri, la ora 6, fata a plecat de acolo. După ce s-a întâmplat cu fata, a doua zi am fost acolo, la mănăstire și l-am întrebat pe părintele de acolo și mi-a zis că a plecat spre casă și acolo începea o curbă la un pod, acolo unde s-a răsturnat. A zis poliția că s-a pus frână 10 metri și acolo era podul. 

Mi-a zis părintele că fata a venit la mănăstire și a stat cu 3 bărbați în aceeași cameră. A zis că i-a băgat pe toți în sala de oaspeți și a zis că au stat toți 4 într-o cameră. A mințit-o pe fata mea că nu e însurat, dar e însurat și are un copil de 6 ani” a mai spus tatăl Gabrielei, la „Acces Direct”. 

Cu toate acestea, nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat, dar părinții fetei sunt convinși de faptul că aceasta a fost victima propriului său iubit și a fost ademenită într-o capcană, mai ales că nu-l cunosc pe bărbatul cu care se vedea fiica lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest