Crimă şocantă în Brăila. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria curte. Faptaşul ar fi chiar socrul său!

Crimă şocantă în Brăila. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria curte. Faptaşul ar fi chiar socrul său! © obiectivbr.ro

Descoperire macabră într-o curte din Vărsătura, Brăila. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit incinerat şi cu mai multe leziuni pe suprafaţa corpului. Făptaşul ar fi chiar socrul său!

Vineri, în jurul orei 11:00, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa o descoperire macabră. O femeie în vârstă de 43 de ani a alertat autorităţile, după ce şi-a găsit soţul mort, în curtea casei din Vărsătura. 

Polițiștii s-au deplasat imediat la locul indicat. În urma primelor cercetări, oamenii legii cred că ar fi vorba despre o crimă. Cadavrul bărbatului găsit mort vineri, 10 ianuarie, prezenta urme de combustie și mai multe leziuni pe suprafața corpului.

Potrivit unor surse citate de obiectivbr.ro, bărbatul ar fi fost ucis chiar de socrul său. Victima ar fi fost înjunghiată şi apoi incinerată. Cercetările continuă în acest caz, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei.

Bărbat din Bihor, executat la comandă de fiul concubinei şi iubitul fiicei

Tot vineri, un bărbat din Bihor, în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort într-un canal colector, cu numeroase urme pe corp. Acesta ar fi fost ucis la comandă de fiul concubinei şi iubitul fiicei. 

Este vorba despre Cardoş Nicolae Vasile, în vârstă de 46 de ani, bărbatul din Bihor care a fost dat dispărut zilele trecute. Totul s-ar fi produs în seara zilei de 4 ianuarie, în urma unui conflict. La comanda femeii, cei doi l-ar fi lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi un levier, provocându-i decesul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro