Criminalul bătrânei din Anglia va fi extrădat. L-a ”turnat” fosta sotie

Criminalul bătrânei din Anglia va fi extrădat. L-a ”turnat” fosta sotie © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul lui Cristian Sabou, bărbatul care în 2013 a omorât o femeie din Anglia. Prins la şase ani de la oribila crimă, acesta urmează să fie extrădat. Cea care l-a dat pe mâna poliţiştilor este chiar fosta soţie.

Dejeanul vrea să-şi execute pedeapsa în România, după ce va fi condamnat. 

Cristian Sabou, un tânăr de 27 de ani, ar fi fost membru într-o grupare de hoţi de locuinţe care acţiona în jurul Londrei. În noaptea de 29 decembrie 2013, bărbatul a intrat într-o vilă de 1,6 milioane de lire sterline şi i-a luat viaţa unei femei de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă. 

Valerie Graves, care se afla în casă cu mama, sora şi cumnatul, a fost omorâtă cu sânge rece. Casa însă, nu îi aparţinea victimei, ci unor prieteni de familie, plecaţi în vacanţă.

De-a lungul anilor, oamenii legii au încercat să găsească vinovatul şi au chestionat peste 10.000 de persoane, iar pe capul criminalului s-a pus şi o recompensă de 10.000 de lire sterline. La şase ani de la crimă, a fost găsit autorul, în Dej.

Fosta soţie l-a dat pe mâna poliţiei pentru a se răzbuna

Cea care l-a "turnat" este fosta soţie, o femeie din Zalău, cu care are două fetiţe. În urmă cu un an, după mai multe ameninţări că îi va divurga secretul pentru a se răzbuna că a fost părăsită, fosta soţie a vorbit pe Facebook cu rudele lui Valerie Graves şi le-a spus cine este criminalul, potrivit stiridecluj.ro.

De atunci, poliţiştii români şi cei britanici l-au supravegheat şi au făcut un probatoriu solid împotriva lui.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro