Criminalul din Anvers, pretenții în spatele gratiilor! Ce solicită românul, după ce și-a ucis iubita și a aruncat-o de la balcon

Criminalul din Anvers, pretenții în spatele gratiilor! Ce solicită românul, după ce și-a ucis iubita și a aruncat-o de la balcon © observator.tv.

Ludovic Zetocha, românul care și-a ucis cu bestialitate fosta iubită în urmă cu cinci ani, are pretenții în spatele gratiilor. Bărbatul a comis crima îngrozitoare într-un apartament din Anvers, Belgia.

Dorina Ștef a avut parte de o moarte tragică. Fostul iubit i-a devenit călău, după ce i-a tăiat gâtul și a aruncat-o de la balcon. Incidentul s-a petrecut în anul 2015, atunci când femeia a decis să încheie relația cu el, după ce se săturase de bătăile încasat.

Ea a pus capăt, însă românul a vrut răzbunare. El a pus la cale un plan prin care a ademenit-o în apartamentul unui vecin, pe care l-a ținut ostatic timp de opt ore. La un moment dat, a venit și românca, pe care ulterior a amenințat-o cu un cuțit, scrie observator.tv.

Atunci când poliția a ajuns la fața locului, bărbatul a tras-o pe femeie până pe balcon și le-a cerut oamenilor legii să plece, altfel o omoară. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul i-a tâiat gâtul fostei iubite, apoi a aruncat-o de la balcon. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru ea, iar la scurt timp s-a pronunțat decesul.

Acum, la cinci ani de la crimă, Ludovic Zetocha vrea să fie extrădat în Belgia, pentru a i se reduce pedeapsa. În prezent, românul criminal se află încarcerat într-o închisoare din România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro