Mama lui Radu, tânărul ucis pe stradă de un necunoscut, sfâşiată de durere! "Ştiu doar că mi-a omorât copilul" / VIDEO

Mama lui Radu, tânărul ucis pe stradă de un necunoscut, sfâşiată de durere! "Ştiu doar că mi-a omorât copilul" / VIDEO © arhivă

Radu Necşoiu, în vârstă de 27 de ani, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, la Moreni, după ce un necunoscut l-a lovit în cap cu o bâtă. Mama tânărului este în stare şoc! Femeia nu îşi explică cum i s-a putut întâmpla aşa ceva băiatului ei. 

Radu Necşoiu s-a stins din viaţă la 27 de ani, pe o stradă din Moreni, în urma unei lovituri de bâtă, aplicată de un necunoscut, în vârstă de 19 ani. Tânărul originar din comuna dâmboviţeană Valea Lungă şi agresorul său au avut un conflict spontan, în jurul orei 03:00.

Cei doi nu se cunoşteau, iar conflictul de pe stradă a degenerat rapid, ajungându-se la lovitura ce avea să-i fie fatală. La scurt timp după ce băiatul de 19 ani din Gura Ocniţei l-a lovit cu o bâtă pe Radu Necşoiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au intervenit.

Radu Necşoiu a fost dus la urgenţă la spital, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru el. 

Mama lui Radu, sfâşiată de durere

Mama lui Radu Necşoiu a declarat că tânărul era cuminte, retras şi liniştit şi că nu îşi explică existenţa unui conflict, dat fiind faptul că cei doi nici nu se cunoşteau. 

"Cuminte, cuminte, retras,  cu anturaj, se distra, dar frumos. Un copil împlinit, liniștit. Un copil educat, zic eu. Nu cunosc nimic, Dumnezeu e deasupra. Băieții care au venit înaintea dumneavoastră au zis că bănuie că e o răzbunare pentru că au spus că s-a uitat urât la el, iar băiatul care l-a omorât zice că e o nimicură. Băiatul meu era de doi metri, de 100 de kg, puternic, dar i-a dat una și i-au sărit creierii. Nu ştiu nimc. Ştiu doar că mi-a omorât copilul. Ce motiv să fie, daca nu se cunoşteau? Un copil bun, care nu a făcut scandaluri...", a declarat mama lui Radu pentru Observator.

Agresorul de 19 ani va fi cercetat pentru omor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro