Cristian Amariei avea o familie superbă! În urma lui au rămas doi băieți orfani și o soție îngenuncheată de durere. FOTO

+3 click pentru
galerie

Cristian Amariei avea o familie superbă! În urma lui au rămas doi băieți orfani și o soție îngenuncheată de durere. FOTO © Facebook

Azi a avut loc înmormântarea polițistului Cristian Amariei, cel a cărui viață s-a curmat brusc, într-o misiune de urmărire a unui interlop pe nume Ionel Marcel Lepa. În urma morții polițistului din Timiș a rămas o familie îndurerată, o soție care nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat și doi copii frumoși, care vor crește fără tată. 

Cristian Amariei a lăsat în spatele lui durere infinită pentru cei care l-au iubit. Frumoasa lui soție, dar și cei doi băieți pe care îi au împreună plâng cu lacrimi amare trecerea în neființă mult prea devreme a omului care era considerat stâlpul casei. 

Cristian Amariei a fost înmormântat azi

Cristian Amariei, poliţistul împuşcat de Ionel Lepa, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni s-au strâns acasă la regretatul om al legii pentru a fi prezenţi la înmormântare. Cristian Amariei a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare și colegii din poliție au adus sute de flori, lumânări și lacrimi la mormântul acestuia. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro