Cristiana şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Avea doar 13 ani!

Cristiana şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Avea doar 13 ani! © Facebook

O copilă de 13 ani s-a stins din viaţă pe patul unui spital din Capitală, la o zi după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Fetiţa a pierdut lupta cu moartea, iar familia este disperată! 

Cristiana Maria Şerban, o fetiţă în vârstă de 13 ani din Giurgiu, a murit într-un spital din Bucureşti, la scurt timp după ce a fost spulberată de un autoturism pe o trecere de pietoni. La volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 64 de ani.

Accidentul s-a produs pe strada Negru Vodă din Giurgiu. Bărbatul a observat-o pe copilă foarte târziu şi nu a mai avut timp să reacţioneze. A lovit-o în plin, iar fetiţa a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti cu răni grave la nivelul capului, potrivit Observator.

Cristiana Maria Şerban, în vârstă de 13 ani, elevă la Şcoala Gimnazială "Academician Marin Voiculescu" s-a stins din viaţă pe patul de spital, în noaptea de miercuri spre joi. 

Primăria Giurgiu, mesaj cutremurător după moartea Cristinei

Primăria Giurgiu a postat un mesaj după ce s-a aflat de moartea Cristianei Maria Şerban, în urma accidentului rutier de pe 5 noiembrie. Prin rândurile scrise li se cer instituţiilor să ia măsurile necesare pentru prevenirea tragediilor de acest fel, precum semnalizarea trecerilor de  pietoni sau eliberarea trotuarelor de acces către şcoală. 

"Cu multă tristeţe am aflat de tragedia provocată de accidentul rutier din ziua 05.11.2019, în urma căruia şi-a pierdut viaţa eleva noastra Şerban Cristiana Maria. (....) Rugăm pe toţi învăţătorii, profesorii si diriginţii să ia foarte în serios educaţia rutieră la clasele domniilor lor, ştiind că elevul de azi poate fi şoferul de mâine. Nu în ultimul rând ne adresăm tuturor elevilor să acorde importanţa cuvenită asigurării vieţii lor în şcoală şi în afara şcolii pentru preveninerea unor asemenea tragedii. Să unim educaţia cu fapta de constientizare a educaţiei, începând cu acea trecere de pietoni", se mai arată în postare.


facebook whatsapp twitter pinterest