Cu ce bunătăți se delectează Liviu Dragnea și Radu Mazăre, de Paște. Meniu special pentru deținuți!

Cu ce bunătăți se delectează Liviu Dragnea și Radu Mazăre, de Paște. Meniu special pentru deținuți! © arhivă

Vești bune pentru deținuții din întreaga țară. Penitenciarele pun la dispoziția lor un meniu special în perioada Sărbătorilor Pascale. Printre cei care se vor bucura de bunătăți pe masa de Paște se numără Liviu Dragnea și Radu Mazăre, încarcerați la Penitenciarul Rahova. 

La fel ca în fiecare an, deținuții din peniteciare vor primi meniu special în perioada Sărbătorilor pascale. Precizăm însă că, din cauza stării de urgență încă în vigoare în România, deținuții nu mai pot primi vizitele celor dragi de Paște. 

Meniu special de Paște, în penitenciare

Astfel, conform România TV, fostul lider de partid Liviu Dragnea și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care se află în spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, vor primi în zilele de Paști ceai, mezeluri și ouă roșii la micul dejun, iar la prânz vor servi cartofi cu piure, ciorbă și mâncare de fasole cu cârnați.

Nu în ultimul rând, în meniul special de Paști apar și cozonacul și prăjiturile. 

Liviu Dragnea și Radu Mazăre, deținuți la Penitenciarul Rahova

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare, sentinţă definitivă, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Condamnarea fostului lider de partid a ținut toate primele pagini ale ziarelor, în anul 2019. 

În ceea ce-l privește pe fostul edil al Constanței, Radu Mazăre are la activ trei condamnări: 9 ani în dosarul "retrocedărilor ilegale", 9 ani şi 10 luni în dosarul "Polaris" şi o alta de 6 ani şi 6 luni, într-un dosar de abuz în serviciu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro