Cu cine a chefuit Patrick Borcea, de ziua lui! SPYNEWS a pus mâna pe singura imagine de la petrecere!

+3 click pentru
galerie

Patrick Borcea și-a serbat ziua de naștere într-o manieră diferită față de majoritatea copiilor de milionari din anturajul său, iar spynews.ro a intrat în posesia singurei fotografii de la petrecerea fiulul fostului finanțator al FC Dinamo.

Fiul cel mare al omului de afaceri Cristian Borcea și-a serbat, marți seara, ziua de naștere, într-un restaurant exclusivist din București. Cu toate că mulți s-ar fi așteptat, poate, ca Patrick Borcea, ca a împlinit 21 de ani, să organizeze o petrecere faraonică stropită cu multă șampanie scumpă, fiul milionarului și-a făcut ziua, discret, alături de câțiva prieteni de la sala de box a clubului Dinamo, unde, de altfel, se antrenează și el.

Astfel, la masa sărbătoritului, au stat, printre alții, frații Bogdan și Cezar Juratoni, doi dintre cei mai valoroși boxeri români, dar și șeful secției de box, Napoleon Gheorghe. Cu toate că nu s-a uitat la bani, Borcea junior a sărbătorit ca un sportiv, fără să piardă toată noaptea, mai ales că a doua zi, de dimineață, acesta s-a prezentat la antrenament.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm şi pe Facebook! Avem şi Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro