Cui aparțin oasele găsite pe câmp lângă Caracal. Rezultatul preliminar al experizei a ajuns

Cui aparțin oasele găsite pe câmp lângă Caracal. Rezultatul preliminar al experizei a ajuns © arhiva

Fragmentele osoase găsite pe un câmp la doar 30 de kilometri de Caracal aparțin unor bărbați, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Cei doi au murit în urmă cu mulți ani. 

Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București a stabilit că fragmentele osoase descoperite la 30 de kilometri de Caracal aparțin unor bărbați. Unul dintre ei având vârsta de 25-30 de ani, în timp ce altul o vârstă cuprinsă între 40-50, anunță Pachetul de pe lângă Tribunalul Olt, potrivit mediafax.com. Se păre că cei doi bărbați au murit în urmă cu 70-80 de ani. „S-a stabilit, totodată, că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură, iar decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”.

Fragmentele au fost găsite pe un câmp de către un tractorist care efectua lucrări agricole. Bărbatul a anunțat imediat autoritățiile, iar în prima fază cazul s-a crezut că are o legătură cu crimele odioase făcute de către Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă a fost dus la sediul DIICOT

Între timp, Gheorghe Dincă, cel supranumit „criminalul din Caracal”, a fost adus la sediul DIICOT, pentru a analiza propriul său dosar. A făcut cererea în urmă cu câteva zile, astăzi fiind și aprobată. Drept urmare, suspectul a mers la sediul DIICOT alături de avocatul său din oficiu, în vederea analizării conținutului din dosar.

Gheorghe Dincă a mărturisit încă din iulie că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere pe care le-a răpit și adus în casa lui din Caracal. Pe Alexandra ar fi ucis-o, apoi i-ar fi incinerat trupul într-un butoi. În cazul Luizei, ar fi ucis-o și pe ea, aruncându-i apoi resturile umane în liziera din apropierea casei sale. Expertiza INML a arătat că resturile din butoi îi aparțin, într-adevăr, Alexandrei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro