Cum a slăbit o vedetă TV cinci kilograme în zece zile! A făcut publică reţeta-minune

+3 click pentru
galerie

O actriţă celebră dezvăluie reţeta-minune care o ajută să slăbească până la cinci kilograme, în mai puţin de două săptămâni.

Invitată la "Refresh by Oana Turcu" – emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars -, Ioana Ginghină spune cum reuşeşte să scape de kilogramele în plus. "De obicei, vara, înainte de vacanţă, ţin o cură cu pepene de vreo 10 zile, în care slăbesc între 3 şi 5 kilograme. Şi, în general, în vacanţă le cam pun la loc... Eu ador curele astea (cu fructe), fiindcă îţi dau o strălucire. Faţă de alte cure, în momentul în care slăbeşti cu fructe şi legume sau sucuri, efectiv străluceşti. (...) Acum mi-am pus în cap, în vacanţă nu mai mănânc zahăr şi pâine", spune Ioana Ginghină.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Actriţa îşi aminteşte că a mai avut o perioadă în care nu a a mâncat zahăr şi pâine, "carbohidraţii răi" înlocuindu-i cu unii "buni". "Nu am mai mâncat zahăr şi pâine, dar mâncam dulciuri raw vegan, cu miere, mi le făceam eu! Mâncam dulciuri raw vegan şi nu slăbeam şi atunci am zis: OK, deci trebuie să nu mai mănânc dulciuri! Dulciurile raw vegan sunt mai sănătoase, dar ele au foarte multe calorii", explică Ioana Ginghină.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro