Cum ar putea fi achitat Gheorghe Dincă. Tonel Pop a prezentat cele mai grave greşeli are procurorilor

Cum ar putea fi achitat Gheorghe Dincă. Tonel Pop a prezentat cele mai grave greşeli are procurorilor © arhivă

Tonel Pop aruncă bomba în cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei susţine că Gheorghe Dincă ar putea fi achitat, deşi ştim cu toţii că este trimis în judecată pentru opt infracţiuni. Pare-se că, potrivit acestuia, procurorii au făcut câteva greşeli grave!

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a semnalat faptul că Gheorghe Dincă ar putea fi achitat. În ceea ce priveşte cazul Luizei, susţine Tonel Pop, "nu numai că nu există certificat de deces, dar nu există nici certificat constatator al morții - act medico-legal sau administrativ care să constate decesul".

De asemenea, privind controversatele teste ADN, avocatul a declarat "nu s-a găsit absolut nimic" şi, prin urmare,"din punct de vedere strict legal, Luiza nu este moartă".

Vă reamintim că, totuşi, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracţiuni, dintre care una pentru omor calificat în cazul Luizei Melencu.

"Mai departe, pe acest raționament, Luiza nefiind moartă din punct de vedere juridic - adică n-are nici certificat constatator și, evident, nici certificat de deces, n-are nicio constatare a unei instanțe de judecată care s-o declare moartă din punct de vedere juridic - l-au trimis în judecată pentru moartea unei persoane care, din punct de vedere tehnic, juridic, nu este moartă", a mărturisit Tonel Pop, potrivit dcnews.ro.

Asta nu e tot! Avocatul familiei Melencu a precizat că există o problemă şi cu butoiul în care se presupune că Gheorghe Dincă a ars trupurile celor două fete, Luiza şi Alexandra. 

"L-au luat, ceea ce nu s-a pomenit niciodată în istorie, iar, la reconstituire, i-au dat foc, punând tot felul de obiecte în el". Tonel Pop spune astfel că probă nu mai poate fi expertizată.

"Au distrus cea mai importantă probă, butoiul. L-au compromis", a completat Tonel Pop. Din punct de vedere legal, butoiul trebuia să fie păstrat în forma iniţială până cercetarea judecătorească se termina, iar sentinţa era dată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro