Cum l-au salvat şosetele de la depresia cauzată de cancer pe Leonard Miron!

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din România, Leonard Miron, a dezvăluit că are o reţetă incredibilă pentru a scăpa de depresie, care l-a ajutat şi în perioada în care a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

Invitat la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difutzată astăzi, începând cu ora 16.15, la Antena Stars, Leonard Miron spune că, pentru a nu pica în depresie, apelează la... şosete! „Sunt zile în care te simţi deprimat... şi mă uit la picioare şi îmi văd şosetele. Imediat îmi vine energia! Şosetele colorate pe care le port sunt ca mine, un pic peste cuminţenie. (...) Am fost diagnosticat cu cancer pancreatic în luna august, anul trecut. În noiembrie am făcut un tratament special de radioterapie. Mi-am făcut primele teste în februarie și au ieșit foarte bune, dar testul cel mai important a fost în august și l-am trecut. (...) Cred în Dumnezeu şi eu cred că m-a ajutat”, declară celebrul om de televiziune.

Experienţa dură, dar cu un final fericit, l-a schimbat radical pe omul Leonard Miron, cel care a conştientizat faptul că în viaţă sunt lucruri mai importante decât succesul sau avuţia. Tot ce-şi doreşte acum este să fie fericit alături de familie şi, de ce nu, să se întoarcă în televiziune, acolo unde a făcut carieră mai bine de 20 de ani. "Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. - Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva. Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidiez?! M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora", declara, recent, Leonard Miron, la "Agenţia VIP", pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro