Cum o protejează familia Măceșanu pe sora cea mică a Alexandrei. Cumpănașu: „Este vital să se simtă și să știe că este în siguranță”

Cum o protejează familia Măceșanu pe sora cea mică a Alexandrei. Cumpănașu: „Este vital să se simtă și să știe ca este în siguranță” © arhivă

În timp ce trăiesc cu speranța că Alexandra se va întoarce cândva acasă, deși a fost declarată moartă, părinții fetei dată dispărută după ce s-a urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă, au luat o decizie importantă pentru a o proteja pe mezina familiei. Vestea a fost dată de Alexandru Cumpănașu pe rețelele de socializare. 

La 10 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, mama fetei și-a îndeplinit un vis: și-a luat permisul de conducere, pentru a avea posibilitatea de a o duce pe fiica cea mică la școală și nu numai. Astfel, Irina, sora Alexandrei Măceșanu, nu va fi niciodată nevoită să se deplaseze cu fel de fel de indivizi în mașini, la ocazie. 

Alexandru Cumpănașu a felicitat-o pe Teodora, mama Alexandrei, pe rețelele de socializare. 

„Dragă Teo, mă bucur mult pentru că m-ai ascultat și ai făcut Școala de Șoferi iar acum ai și permis de conducere‼️ Pentru Irina (sora Alexandrei și nepoata mea dragă)”, menționând că „este vital să se simtă și să știe ca este în siguranță după cele petrecute cu sora ei”. 

Alexandru Cumpănașu a precizat că familia Măceșanu deține acum și un autoturism pentru a se deplasa „fără a mai trebui sa faceți autostopul acela nenorocit de care profită oameni bolnavi ca Dincă‼️”.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a menționat în încheiere că nu el le-a cumpărat autoturismul și nici nu a plătit el școala de șoferi. 

„Au refuzat categoric‼️S-au descurcat singuri pentru că sunt tineri, muncesc și nu se vaită”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro