Cum se apără fostul polițist care a „păzit” casa lui Dincă: „Am calitatea de martor într-un dosar”

Cum se apără fostul polițist care a „păzit” casa lui Dincă: „Am calitatea de martor într-un dosar” © A3 - arhivă

Dan Dumitrescu, polițistul destituit din funcție pentru abateri disciplinare, după ce au apărut informaţii potrivit cărora acesta că ar putea fi implicat într-o rețea de proxenetism, neagă acuzațiile! Fostul polițist se apără spunând că are doar calitatea de martor într-un dosar în curs. 

Dan Dumitrescu, unul dintre polițiștii care a stat în fața casei lui Gheorghe Dincă cu doar câteva ore înainte ca oamenii legii să descindă în locuință, neagă acuzațiile de proxenetism și susține că are doar calitatea de martor într-un dosar de cămătărie și șantaj. 

De altfel, acesta a menționat că perchezițiile la domiciliul său, într-o cauză instrumentată de DIICOT, au fost făcute pe 3 aprilie și nu s-a găsit nimic, motiv pentru care i s-a păstrat calitatea de martor. Privind destituirea sa din funcție, Dan Dumitrescu susține că s-a luat această măsură ca urmare a informațiilor apărute în presă.

„Toate acuzațiile sunt false. Am calitatea de martor într-un dosar în care se fac cercetări. Nu am absolut nicio acuzație. Nu știu de ce presa a reținut aspectele respective. Dosarul este de cămătărie și șantaj. Cercetarea este din luna aprilie. În data de 3 aprilie au fost percheziții la domiciliul meu. De atunci am mai fost chemat la audieri la DIICOT. Eu nu am fost reținut, am calitatea de martor, nu am nicio acuzație în dosar”, a spus Dan Dumitrescu la Antena 3.

Privind activitatea sa din fața casei lui Gheorghe Dincă, Dan Dumitrescu a specificat că s-a aflat acolo pentru fluidizarea traficului și că nu a păzit locuința groazei. Mai mult, acesta a precizat că la Serviciul Rutier nu existau informații că inculpatul făcea taximetrie pirat. 

Am fost în fața casei lui Georghe Dincă pentru a fluidiza traficul. Noi am ajutat Biroul Rutier Caracal. Eu n-am păzit casa nimănui. Am fost de serviciu”, a mai spus Dumitrescu.

De cealaltă parte, Remus Rădoi susține că Dumitrescu era membru activ al unei rețele de proxenetism. 

„Cel puțin trei dintre victime îl plasează în grupare. E filmat și fotografiat în diverse petreceri”, a spus Remus Rădoi, adăugând că una dintre victime a fost dusă de proxeneți în Germania Spania și Marea Britanie pentru a practica prostituția. 

Noi fragmente osoase acasă la Dincă

Noile fragmente osoase nu par a fi umane, scrie mediafax.ro. Procurorii au decis să le trimită la expertiză pentru a se stabili cu exactitate de unde provin. În plus, astăzi se va decide dacă va fi spart peretele proaspăt zidit din casa lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro