Este zi decisivă în ancheta de la Caracal. Criminaliștii, din nou acasă la Gheorghe Dincă

Este zi decisivă în ancheta de la Caracal. Criminaliștii, din nou acasă la Gheorghe Dincă © Spynews

Este zi decisivă în cadrul anchetei din Caracal, acasă la Gheorghe Dincă! Criminaliștii se află din nou acolo și trebuie să ia o decizie importantă în ceea ce privește peretele proaspăt zidit din casa bărbatului.

Potrivit Antena 3, anchetatorii vor decide dacă sparg sau nu peretele proaspăt zidit din casa lui Gheorghe Dincă

Întreaga casă, dar și camera unde a fost ținută sechestrată Alexandra Măceșanu, vor fi din nou scanate. De asemenea, se anunță că inclusiv toaleta lui Gheorghe Dincă va fi analizată. 

Tonel Pop a depus plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a depus marți o plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă. Acesta susține că femeia a fost în Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, atunci când Luiza se afla acolo, răpită de bărbat.

"Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat. Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit. (...) Am fost la unul din băieții lui Dincă care a desconspirat-o pe soția lui Dincă, care a spus altceva. A încercat să ascundă faptul că soția lui Dincă a încercat să ascundă faptul că această doamnă s-a întors în Caracal, după ce mințiseră cu toții că ea a plecat și nu s-a mai întors", a spus Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro