Cum s-a spânzurat Ionel Lepa în închisoare. Cei care l-au găsit au fost şocaţi

Cum s-a spânzurat Ionel Lepa în închisoare. Cei care l-au găsit au fost şocaţi © Arhivă

Ionel Lepa, bărbatul din Timiş, care l-a omorât pe poliţistul Cristian Amariei pe 2 iunie, s-a sinucis în închisoare. Bărbatul a fost găsit în această dimineaţă spânzurat în celula sa din Penitenciarul Timişoara.

Ionel Lepa a fost găsit spânzurat cu un cearşaf chiar în celula în care era închis. Se pare că acesta le-ar fi spus avocaţilor că nu vrea să se mai întoarcă în spatele gratiilor, iar decizia sa de a se sinucide pare gândită la rece.

Ionel Lepa a fost găsit mort, luni dimineaţă, în jurul ore 06.40. Deşi medicii au încercat să-l resuciteze, acesta a fost declarat decedat.

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Vineri, a fost arestat pentru 30 de zile. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro