Cumpănașu: „Dincă a recunoscut că i s-a dictat tot ce a declarat”. Ultimele dezvăluiri despre Alexandra și Luiza!

Cumpănașu: „Dincă a recunoscut că i s-a dictat tot ce a declarat”. Ultimele dezvăluiri despre Alexandra și Luiza! © arhivă

Au trecut mai bine de opt luni de la izbucnirea scandalului Caracal! În plină pandemie de coronavirus, când cazul părea că a intrat într-un con de umbră, Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri. Pare-se că, la scurt timp după ce Claudiu Lascoschi a renunțat la a-l mai apăra pe „monstrul din Caracal”, acesta din urmă „a recunoscut tot”.

Alexandru Cumpănașu a oferit noi detalii din cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a mărturisit, printr-o postare pe rețelele de socializare că „Dincă a recunoscut tot” și „nu doar ce s-a spus acum public”. 

Bucuros de aflarea noilor vești, Alexandru Cumpănașu a precizat că „toate acestea au fost însă posibile datorită unui copil minunat care m-a schimbat și ne-a schimbat existența: ALEXANDRA!”.

Pentru nepoata sa, Cumpănașu, a transmis că „vreau să știe că o iubesc, o caut și că vinovații vor plăti!”. 

„Deja Dincă a recunoscut că nu le-a omorat pe Alexandra și Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Și multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVARUL curând‼”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Următorul termen al procesului este pe 3 aprilie.

Ultimul avocat al „monstrului din Caracal” a renunțat la caz

Amintim că, recent, Claudiu Lascoschi, cel de-al treilea avocat al lui Gheorghe Dincă, a renunțat la cazul Caracal. Acesta a fost deranjat de faptul că Dincă le-a trimis scrisori familiilor victimelor și, când a aflat din presă că „monstrul din Caracal” vrea să fie din nou a audiat, a cedat și a luat decizia. 

Dincă are acum un alt avocat din oficiu care preferă să nu apară public pentru momemt. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro