Un alt cutremur serios în România, în această dimineaţă

Un alt cutremur în România, în această dimineaţă. S-a produs la 129 kilometri adâncime © arhiva

Un alt cutremur a avut loc în această dimineaţă. Seismul s-a produs la 129 de kilometri adâncime şi a fost resimţit şi în Bucureşti. 

Luna septembrie a atras după ea foarte multe seisme ce au fost resimţite şi ţara noastră. După ce ieri a fost produs un cutremur la graniţa cu Republica Moldova, în această dimineaţă a mai avut loc unul. Seismul a avut loc la ora 02:11, la o adâncime de 129 de kilometri în zona seismică Vrancea şi a avut o magnitudine de 4 pe scara Richter

Cutremur în Republica Moldova, miercuri, la prânz

Cutremurul a avut loc, miercuri, la ora 12.37, în Republica Moldova. Ceea ce a atras, însă, atenţia seismologilor a fost faptul că seismul a avut loc la o adâncime destul de mică, 3 kilometri.

Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur mare

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că a văzut cum o încăpere se cutremura puternic. Nu a înţeles însă întregul mesaj pe care l-a primit, însă a transmis totul şi pentru a vedea cei ce îi urmăresc activitatea:

"În această dimineaţă în zori de zi, mă trezeşte un glas care spune aşa: "Ia să am două mâini, de când a venit cutremurul". Clipă în care văd o încăpere îngustă si doi copilaşi în încăpere si care încăpere a început a se cutremura tare. In ceea ce priveste mesajul de mai sus este mai cu tâlc. Ce înseamnă "doua mâini" de cand a venit cutremurul, cu siguranţă vom afla împreună. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să ne apere de cutremure devastatoare precum şi de tot ce înseamnă chin şi suferinţă", a scris Maria Ghiorghiu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro