Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul © arhivă

Un nou seism s-a produs în România, în dimineața zilei de vineri, 22 mai. 

Cutremur în județul Buzău, vineri dimineață

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineață în județul Buzău.

INCDFP precizează că seismul a avut loc la ora 8.59, în județul Buzău, la adâncimea de 123 kilometri. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov (62 km), Ploiești (71 km), Bacău (121 km), București (124 km), Brăila (127 km), Galați (129 km), Pitești (142 km), Sibiu (177 km).

Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunțat, în urmă cu ceva timp, că va urma un cutremur devastator, ce va distruge tot în jur.

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal. 

De altfel, și părintele Arsenie Boca a transmis o premoniție alarmantă. Potrivit acestuia, Bucureștiul va fi șters de pe harta României în urma unui cutremur. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro