Cutremur în România în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut seismul © arhiva

Un nou cutremur s-a produs în România imediat după miezul nopții. Seismul s-a produs în Vrancea și a avut o magnitudine de  2,8 grade pe scara Richter. 

România a fost din nou zguduită noaptea trecută de un cutremur cu o magnitudine semnificativă. Institutul Național pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul a avut loc în Vrancea și a avut o loc la ora 00:31, imediat după miezul nopții. Aceasta a avut o magnitudine de 2,8 pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 81 de kilometri. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km NE de Ploiești, 99km S de Bacău, 111km V de Galați, 113km NV de Brăila, 146km N de București, 168km NE de Pitești, 179km SV de Iași, 195km E de Sibiu, 210km N de Ruse.

Două seisme au a avut loc vineri

Ieri au mai avut loc două cutremure la noi în țară.  Primul seism s-a produs în Brăila, în jurul orei 01.08, la o adâncime de 20 de kilometri. A fost un seism mai mic ca intensitate, având o magnitudine de 2.3 pe scara Richter.

Cel de-al doilea seism s-a produs în Moldova, Galați, la ora 13:22 și a avut o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro