Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Este al doilea într-o singură zi

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Este al doilea într-o singură zi © arhiva

România a fost zguduită de două ori în aceeași zi. În urmă cu doar câteva ore, un alt seism a a avut loc în țara noastră și s-a produs în zona Vrancea.

România a fost astăzi zguduită de două ori. Utimul seism a avut loc la ora 18:48 în zona Vrancea. Seismul a avut o magnitudine de 2,9 grade Richter și s-a produs la o adâncime de 146 km. 

Cutremul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 71km E de Brașov, 90km NE de Ploiești, 103km S de Bacău, 121km V de Galați, 122km V de Brăila, 142km N de București, 159km NE de Pitești, 185km SV de Iași, 185km E de Sibiu, 207km N de Ruse.

Primul cutremur de astăzi a avut loc la ora 12:45, iar potrivit Institutul Național pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs tot în Vrancea și a avut magnitudinea de 3.7 pe scara Richter, la adâncimea de 136km.

Arsenie Boca, profeție despre un cutremur puternic

Părintele Arsenie Boca a avut o profeție potrivit căreia ar urma să aibă loc un cutremur. Seismul va fi foarte mare, mult mai mare decât cele petrecute până acum în Capitală. Acesta ar urma să șteargă Bucureștiul de pe fața Pământului. Motivul, spunea Arsenie Boca, ar fi drept pedeapsă pentru păcatele mult prea mari și mult prea numeroase ale oamenilor.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, au fost cuvintele lui Arsenie Boca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro