Cutremur cu magnitudinea de 4,1 în judeţul Vrancea, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Un cutremur a avut loc în România în noaptea de sâmbătă spre duminică. Seismul a înregistrat o magnitudine de 4,1 pe scara Richter. © arhiva

Un cutremur a avut loc în România în noaptea de sâmbătă spre duminică. Seismul a înregistrat o magnitudine de 4,1 pe scara Richter. 

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică a Pământului, cutremurul a avut loc la ora 2:22, în zona Vrancea. Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (13km), Vălenii de Munte (28km), Întorsura Buzăului (31km), Slănic (32km), Urlați (42km). 

Cutremurul de azi, al patrulea din luna septembrie, din România
Seismul care s-a produs în această noapte în România este cel de-al patrulea din luna septembrie care are loc în ţara noastră.

Astfel, primul care a avut loc a fost duminică, pe 1 septembrie, atunci când un seism cu magnitudinea 2,3 a avut loc în judeţul Buzău. De asemenea, luni, 2 septembrie, un alt cutremur s-a produs în judeţul Călăraşi. Acesta a avut loc la ora 20.32 şi a înregistrat magnitudinea 2. În plus, cutremurul a avut loc la o adâncime de 19 kilometri. Marţi, 3 septembrie, un alt cutremur cu magnitudinea 4,6 a avut loc în judeţul Vrancea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro