Cutremur puternic în România, cu puțin timp în urmă. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic în România, cu puțin timp în urmă. Ce magnitudine a avut seismul © arhiva

Un nou cutremur a avut loc în țara noastră în urmă cu doar câteva ore. Seismul s-a produs în zona Vrancea.

România a fost zguduită în urmă cu puțin timp de un nou cutremur. Acesta a avut loc în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la ora 14:20 și a avut loc la o adâncime de 66 de km. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 73km E de Brașov, 91km NE de Ploiești, 102km S de Bacău, 119km V de Galați, 121km NV de Brăila, 143km N de București, 161km NE de Pitești, 183km SV de Iași, 187km E de Sibiu, 208km N de Ruse.

Două seisme au a avut loc vineri

Vineri au mai avut loc două cutremure la noi în țară. Primul seism s-a produs în Brăila, în jurul orei 01.08, la o adâncime de 20 de kilometri. A fost un seism mai mic ca intensitate, având o magnitudine de 2.3 pe scara Richter.

Cel de-al doilea seism s-a produs în Moldova, Galați, la ora 13:22 și a avut o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri. 

Cel mai puternic seism din acest an 

În noaptea de 31 ianuarie a avut în România cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul s-a produs la ora 03:26 de minute și a avut 5,2 grade magnitudine pe scara Richter. 

Seismul s-a simțit puternic în București, dar și în Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro