Un nou seism! Cutremurul a avut loc în urmă cu puţin timp!

Un nou seism! Cutremurul a avut loc în urmă cu puţin timp! © Pixabay

Un nou cutremur a avut loc astăzi. Seismul s-a produs la graniţa cu România şi a înregistrat magnitudinea 2,4. Aşadar, cutremurul a avut loc în Republica Moldova, la o adâncime de doar 3 kilometri.

Cutremur în Republica Moldova, miercuri, la prânz

Cutremurul a avut loc, miercuri, la ora 12.37, în Republica Moldova. Ceea ce a atras, însă, atenţia seismologilor a fost faptul că seismul a avut loc la o adâncime destul de mică, 3 kilometri.

Trei cutremure serioase de la începutul lunii septembrie, în România

În România, de la începutul acestei luni au avut loc trei cutremure serioase. Acestea s-au produs în judeţele Vrancea şi Buzău. Primul cutremur serios a avut loc pe data de 3 septembrie, în Buzău, şi a înregistrat magnitudinea de 4,5. Cel de-al doilea seism serios s-a produs tot în judeţul Buzău şi a avut magnitudinea de 4,1, pe data de 8 septembrie. Cel mai recent cutremur serios din România a avut loc pe data de 11 septembrie, în Vrancea, şi a înregistrat magnitudinea de 3,8.

Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur mare

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că a văzut cum o încăpere de cutremura puternic. Nu a înţeles însă întregul mesaj pe care l-a primit, însă a scris totul pentru a le arăta şi celor care îi urmăresc activitatea. 

"În această dimineaţă în zori de zi, mă trezeşte un glas care spune aşa: "Ia să am două mâini, de când a venit cutremurul". Clipă în care văd o încăpere îngustă si doi copilaşi în încăpere si care încăpere a început a se cutremura tare. In ceea ce priveste mesajul de mai sus este mai cu tâlc. Ce înseamnă "doua mâini" de cand a venit cutremurul, cu siguranţă vom afla împreună. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să ne apere de cutremure devastatoare precum şi de tot ce înseamnă chin şi suferinţă", a scris Maria Ghiorghiu. 


facebook whatsapp twitter pinterest