Cutremur serios, marți, într-o zonă neobișnuită! Este al treilea seism în această săptămână

Cutremur într-o zonă neobișnuită! Este al treilea seism în această săptămână © foto simbol arhivă

În a doua zi a săptămânii, un nou cutremur s-a produs în România. Seismul a fost înregistrat într-o zonă neobişnuită, puțin după miezul nopții.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc în judeţul Dâmbovița la ora 00:28 şi a înregistrat o magnitudine de 2.8 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 31 kilometri adâncime. 

Săptămâna a început cu două seisme. Luni, puțin după miezul nopții, la ora 00:05, un cutremur a fost înregistrat în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 2.5 grade pe scara Richter, iar epicentrul a fost la 106 kilometri adâncime.

De asemenea, după șase ore, la 06:08, un alt seism s-a înregistrat în județul Vrancea. Acesta a avut o magnitudine de 3.6 grade pe scara Richter, cu epicentrul la 139 kilometri adâncime, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cel mai puternic seism din 2019

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare

În urmă cu câteva zile, Maria Ghiorghiu a anunțat că se va produce un cutremur devastator. Celebra clarvăzătoare a vorbit pe blogul său despre un seism puternic ce urmează să se producă, iar povestea este cu atât mai tragică cu cât clarvăzătoarea vorbește și de o fetiță care este victimă a cutremurului. Aceasta mărturisește că o vede clar în visul său pe fetiță stând la masă, iar producerea cutremurului o sperie îngrozitor pe micuță.

Maria Ghiorghiu transmite tot mai des că România va trece printr-un cutremur puternic.

Acum câteva luni, seismologii au anunţat că România se va cutremura în acest an de mai multe ori față de 2018. Potrivit acestora, în 2019 există riscul producerii unui număr extrem de mare de cutremure. Într-adevăr, ţinând cont de seismele înregistrate de la începutul anului şi până în prezent, nu putem decât să le spunem: "Aţi avut dreptate!".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro