Cutremur în România, duminică seară

Cutremur în România, duminică seară © Foto simbol arhivă

Duminică seară, un nou cutremur s-a produs în România. Seismul a fost înregistrat într-o zonă neobişnuită. 

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc în judeţul Buzău la ora 17:53 şi a înregistrat o magnitudine de 2.3 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 14 kilometri adâncime. 

Pe 30 august, un alt cutremur s-a înregistrat în România. Seismul s-a produs în județul Vrancea, la ora 10:00 și a avut magnitudinea de 4.1 pe scara Richter. Acest cutremur a avut epicentrul la 135 kilometri adâncime, fiind cel mai puternic seism din ultimele săptămâni.

Cel mai puternic seism din 2019

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare

În urmă cu câteva zile, Maria Ghiorghiu a anunțat că se va produce un cutremur devastator. Celebra clarvăzătoare a vorbit pe blogul săudespre un seism puternic ce urmează să se producă, iar povestea este cu atât mai tragică cu cât clarvăzătoarea vorbește și de o fetiță care este victimă a cutremurului. Aceasta mărturisește că o vede clar în visul său pe fetiță stând la masă, iar producerea cutremurului o sperie îngrozitor pe micuță.

Maria Ghiorghiu transmite tot mai des că România va trece printr-un cutremur puternic.

Acum câteva luni, seismologii au anunţat că România se va cutremura în acest an de mai multe ori față de 2018. Potrivit acestora, în 2019 există riscul producerii unui număr extrem de mare de cutremure. Într-adevăr, ţinând cont de seismele înregistrate de la începutul anului şi până în prezent, nu putem decât să le spunem: "Aţi avut dreptate!".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro