România, lovită de un nou cutremur! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut

România, lovită de un nou cutremur! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut © arhivă

Un nou cutremur s-a produs în România, în această dimineață. Este al doilea după ce în noaptea trecută s-au produs 3 cutremure, la interval scurt de timp, unul față de altul.

Încă un seism s-a produs în această dimineață, în România. Potrivit infp.ro, cutremurul a avut loc în zona Vrancea și a înregistrat o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter. Specialiștii informează că acesta s-a produs la o adâncime de 170 de kilometri. 

Orașele în care a fost resimțit seismul sunt: Ploiești, București, Brașov, Bacău, Pitești și Galați. 

În noaptea de luni spre marți, alte 3 cutremure s-au produs în România. Seismele au avut loc în Harghita, Vrancea și Timiș. Primul dintre cutremure a înregistrat o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter, cel de-al doilea a avut 2,6 grade pe scara Richter, iar ultimul a fost de 2,8 grade pe scara Richter, informează specialiștii. 

Când a fost cel mai puternic seism din România, de anul acesta

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 4,5 grade pe scara Richter. Acesta a avut loc pe data de 3 septembrie și s-a produs în zona seismică Vrancea. 

Cu toate acestea, specialiștii susțin că nu există motive de îngrijorare, pentru că în viitor nu există date care să concretizeze faptul că se va produce un cutremur devastator în România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro