Cutremur cu magnitudinea peste 3, miercuri seara, în România

Cutremur cu magnitudinea peste 3, miercuri seara, în România © Arhivă

Cutremur cu magnitudinea serioasă, miercuri seara, în România. Seismul s-a produs la ora 20.17 şi a avut loc în judeţul Vrancea. Cutremurul a avut magnitudinea 3,8 şi s-a produs la o adâncime de 138 de kilometri.

Al patrulea cutremur cu magnitudinea peste 3, în ultimele zile

Acesta este cel de-al patrulea seism care s-a produs, în ultimele zile, în România, şi a înregistrat magnitudinea peste 3. Cel mai mare cutremur din aceste zile a avut loc în judeţul Vrancea şi a avut magnitudinea 3,6. De asemenea, celelalte cutremure au avut magnitudinea 3 şi respectiv 3,1, ambele fiind înregistrate în judeţul Buzău.

Gheorghe Mărmureanu, despre marele cutremur

Gheorghe Mărmureanu spune că există posibilitatea ca în următorii ani să se producă un seism foarte mare, însă vestea bună, dacă putem spune aşa, este aceea că seismul ar urma să aibă loc la o adâncime foarte mare, ceea ce se înseamnă că există şansa să nu fie foarte grav pentru omenire.

„Cutremurul va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune. Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 - 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a mai spus Gheorghe Mărmureanu.

Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur puternic

Maria Ghiorghiu a anunțat pe blogul său o nouă premoniție! Celebra clarvăzătoare susține că se vor produce alunecări de teren puternice și este posibil chiar să se producă și un cutremur.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro