Mărturia terifiantă a mamei criminale din Suceava. De ce și-a ucis trei dintre copii

Mărturia terifiantă a mamei criminale din Suceava. De ce și-a ucis trei dintre copii © Arhivă

Continuă seria de descoperiri șocante, în cazul de triplă pruncucidere, din Dorna Candrenilor, Suceava. După ce inițial a susținut că cei trei copii s-au născut morți, se pare că suspecta și-ar fi schimbat declarațiile, motivând în fața anchetatorilor de ce le-a luat viața.

Ana P. este acuzată că a ucis și îngropat trei copii, imediat după naștere. În urma investigației, anchetatorii au stabilit că, recent, a născut un copil acasă, copil pe care ulterior l-a axfisiat cu un sac de gunoi. În același sac de gunoi l-a înfășurat, apoi l-a îngropat în curte.

De ce și-a ucis copiii

În fața anchetatorilor, femeia a mărturisit că a mai îngropat doi copii în curtea ei, de-a lungul anilor. Mai exact, doi bebeluși născuți în 2016 și 2018, conform Digi24.

Femeia mai are trei copii, cu vârstele de 6, 8 și 10 ani. Astfel, „mama criminală” ar fi declarat că după acești trei copii, nu și-a mai dorit alții, de unde și faptele oribile.

Și-a îngropat trei copii, în curte

Ana P., femeia de 37 de ani din comuna Dorna Candrenilor, Suceava este acuzată de pruncucidere după ce s-a descoperit că aceasta a născut acasă, fără niciun ajutor din partea medicilor, un copil pe care ulterior l-a asfixiat cu un sac de gunoi și l-a îngropat în propria curte. Aceasta a început să pară a fi suspectă în momentul în care un polițist a văzut-o fără burtă, dar și fără copil, lucru ce a stârnit numeroase suspiciuni care s-au transformat în lucruri șocante.


facebook whatsapp twitter pinterest