Descoperire macabră în curtea femeii din Suceava! Au mai fost găsite resturile a 2 bebeluși, născuți de aceasta

Descoperire macabră în curtea femeii din Suceava! Au mai fost găsite resturile a 2 bebeluși, născuți de aceasta © arhivă

Comuna Dorna Candrenilor a fost marcată de mai multe descoperiri șocante. În curtea unei femei de 37 de ani s-au găsit 3 copii pe care aceasta i-a născut și mai apoi i-a îngropat, iar acum, o nouă serie de descoperiri șochează pe toată lumea. 

Ana P., femeia de 37 de ani din comuna Dorna Candrenilor, Suceava este acuzată de pruncucidere după ce s-a descoperit că aceasta a născut acasă, fără niciun ajutor din partea medicilor, un copil pe care ulterior l-a asfixiat cu un sac de gunoi și l-a îngropat în propria curte. Aceasta a început să pară a fi suspectă în momentul în care un polițist a văzut-o fără burtă, dar și fără copil, lucru ce a stârnit numeroase suspiciuni care s-au transformat în lucruri șocante.

Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, femeia a mai îngropat în curtea casei sale 2 copii pe care i-ar fi născut în anii 2016 și 2018. 

Și-a îngropat 3 copii, în curtea casei

În curtea casei femeii din Suceava a fost găsit sacul cu copilul mort și îngropat. Femeia a recunoscut ce a făcut, aparent senin. Acum, există suspiciuni că femeia și-ar mai fi îngropat în curte încă doi copii.

Suspecta este o femeie în vârstă de 37 de ani, ingineră la o multinațională. Este căsătorită și are trei copii, iar imaginea ei în sat este una cu adevărat bună.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro