De necrezut! Bărbatul din Vaslui care şi-a bătut joc de cele patru fiice a cerut să plece din arest. Cum şi-a motivat cererea

De necrezut! Bărbatul din Vaslui care şi-a bătut joc de cele patru fiice a cerut să plece din arest. Cum şi-a motivat cererea © Pixabay

Cerere de necrezut venită din partea bărbatului din Vaslui, care şi-a batjocorit cele patru fete. Tatăl nu mai suportă să stea după gratii şi vrea să plece acasă! 

Dorel B., pe numele lui, este bărbatul care şi-a violat cele 4 fiice, fiind prins în flagrant de către fiul său, de 18 ani. Nu era singur, ci însoţit de unul dintre iubiţii fetelor, un tânăr care făcuse puşcărie în trecut, pe motivul că şi-a violat mama. Adolescentul a sunat imediat la 112 şi a povestit poliţiei cele întâmmplate.

Autorităţile au ajuns imediat la faţa locului şi i-au prins pe cei doi infractori. Oamenii din sat au rămas marcaţi de gestul făcut de bărbaţi, povestind pe scurt situaţia în care se afla familia. "Săracele fete si săraca femeie, că numai ele stiu prin ce au trecut cu omul ăla. Dacă spun că a fost bătută, vă mint. Schingiuită e cuvântul mai potrivit. I-am spus de atâtea ori să facă reclamatie, dar de fiecare dată el afla ce gânduri are si o bătea de o usca. E o femeie tare necăjită, nu prea o duce nici capul, dar era cuminte, tot timpul si-a văzut de treaba ei. El o forta să bea, el o forta să facă tot felul de prostii. Era un dezastru acolo. Dacă voiai să vezi cum arată iadul, trebuia să le treci pragul", a mărturisit femeia.

Agresorul a cerut să plece acasă din arest 

Dorel B. nu mai suportă să stea după gratii şi susţine că are stări de rău din ce în ce mai des. Drept urmare, bărbatul a făcut o cerere către magistraţi, sperând că aceştia vor accepta arestul la domiciliu.

Oamenii legii nu au stat prea mult pe gânduri şi au respins cerinţa agresorului, prelungind mandatul cu încă 30 de zile. Decizia Judecătoriei Vaslui nu este una defintivă, putând fi contestată în termen de două zile de la comunicare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro