Decizia care îi schimbă radical viaţa lui Tolea Ciumac! Nu se aştepta la asta!

+3 click pentru
galerie

Aflat cu un picior în puşcărie, pentru fapte de crimă organizată, luptătorul Tolea Ciumac a primit un ajutor nesperat, de la cine se aştepta mai puţin.

Urmărit penal în două dosare, unul pentru contrabandă cu ţigări, celălalt pentru loviri şi alte violenţe, Tolea s-a trezit cu un cadou din partea procurorilor. Recent, magistraţii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti au cerut – şi obţinut – confrmarea renunţării la urmărirea penală. Altfel spus, au închis definitiv dosarul. „Admite cererea de confirmare formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti privind soluţia de renunţare la urmărirea penală, dispusă prin ordonanţa din data de 20.09.2018. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă". În dosarul respectiv, Tolea era acuzat că a bătut în trafic doi bărbaţi – Alexandru şi Marian A., tată şi fiu -, iar dacă ar fi primit chiar şi o condamnare de câteva luni, sportivul ar fi înfundat puşcăria, fiindcă are experienţă la acest capitol. 

Conform presei argeşene, Tolea Ciumac nu i-a bătut doar pe şofer şi pe pasagerul din dreapta, ci şi pe unul dintre martorii scandalului, o femeie care l-a indicat drept agresor. „Un echipaj al Poliţiei Locale a intervenit imediat, altfel conflictul ar fi degenerat. Şoferul lovit de Tolea a fost preluat de un echipaj SMURD. Cred ca nici nu ştia cu cine are de-a face când a coborât din maşină”, au precizat, la momentul respectiv, reprezentanţi ai Poliţiei Locale Piteşti. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro