Decizia instanţei în cazul complicelui lui Gheorghe Dincă. Ce se întâmplă cu Ştefan Risipiceanu

Decizia instanţei în cazul complicelui lui Gheorghe Dincă. Ce se întâmplă cu Ştefan Risipiceanu © arhivă

Cazul Caracal. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Ştefan Risipiceanu, bărbatul acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii, după ce a observat-o întâmplător sechestrată, în maşina lui Gheorghe Dincă.

Ştefan Risipiceanu susţine că este nevinovat şi şi-a exprimat dorinţa de a ieşi cât mai repede din arest. Joi, 5 decembrie, Ştefan Risipiceanu a stat faţă în faţă cu judecătorul de caz şi a negat toate acuzaţiile.

Cu toate acestea, probele aduse de procurorii DIICOT l-au determinat pe magistrat să decidă ca Fane să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile, potrivit RTV.

Decizia magistraţilor vine după ce Ştefan Risipiceanu a atacat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Presupusul violator al Luizei Melencu a fost dus joi din Arestul Central al Poliţiei Capitalei în faţa procurorilor. 

Probele aduse de DIICOT

Ştefan Risipiceanu neagă în continuare acuzaţiile aduse, dar procurorii DIICOT au adus împotriva sa mai multe probe printre care se numără şi mărturia lui Gheorghe Dincă, dar şi rezultatele probelor biologice recoltate de anchetatori din casa groazei.

Gheorghe Dincă a spus că a violat-o pe Luiza Melencu alături de Ştefan Risipiceanu în ziua răpirii, după ce acesta din urmă i-a cerut acordul. Fane ar fi văzut-o pe Luiza sechestrată în autoturism, iar "monstrul din Caracal", de teamă că s-ar putea afla, a acceptat. 

Anchetatorii au găsit în casa groazei mai multe urme de salivă şi spermă. În urma analizei, s-a stabilit că aparţin profilului genetic al lui Ştefan Risipiceanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro