Decizie incredibilă în cazul bătrânului care a ucis un hoț, după ce a intrat în casa lui. "Normal că s-a apărat, omul era în pijamale"

Decizie incredibilă în cazul bătrânului care a ucis un hoț, după ce a intrat în casa lui. "Normal că s-a apărat, omul era în pijamale" © Arhiva

Vecinii îi iau apărarea bătrânului care a ucis un bărbat, după ce acesta din urmă a păstrus în casa lui, cu scopul de a-l jefui. Bătrânul a fost dus la Poliție și audiat pentru gestul său.

Bâtrânul s-a trezit cu doi bărbați strâini în casă, care intraseră cu scopul de a-l jefui. Acesta a fost surprins și chiar era în pijamale, în miez de noapte, atunci când hoții au intrat peste el.

Năucit de cele întâmplate, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și s-a apărat cum a știut el mai bine, înjunghiind-ul mortal pe unul dintre bărbați, celălalt reușind să scape. 

Vecinii îi iau apărarea

Bărbatul înjunghiat a murit chiar la poarta bătrânului, iar acesta a fost săltat imediat de polițiști și dus la secție pentru audieri. Vecinii îi iau partea bătrânului și spun că acesta nu a făcut altceva decât să se apere. "Au sărit la el la bătaie şi omul...ce-a găsit la îndemână...Normal că s-a apărat, dacă au intrat peste el în casă...omul în pijamale", a mărturisit o vecină, potrivit observator.tv.

Polițiștii au deschis o anchetă, în urma căreia vor stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Dacă va fi găsit vinovat pentru fapta sa, bătrânul din Galați va petrece mult timp în spatele gratiilor. Chiar dacă omul a decis să își apere casa, acest motiv nu va cântări prea mult în fața judecătorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest