Decizie de ultimă oră a poliţistului care l-a făcut K.O. pe Cristian Boureanu! Afaceristul nu se aştepta la aşa ceva

+3 click pentru
galerie

Poliţistul care a încasat un şut între picioare şi i-a dat “somn” lui Boureanu a luat o decizie care îi dă fiori afaceristului.

Recent, agentul de circulaţie Ovidiu Andrei a atacat sentinţa dată în dosarul de ultraj în care Cristian Boureanu a primit doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale. Dacă judecătorii vor admite cererea poliţistului lovit de milionar, acesta din urmă ar putea primi pedeapsă cu executare. De altfel, şi procurorii au cerut instanţei o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru ultraj.

De asemenea, pentru iubita lui Boureanu, Laura Dincă, procurorul a cerut o pedeapsă cu amânare, sub supraveghere doi ani, dar şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii. Aceasta este acuzată de mărturie mincinoasă. Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, 200.000 de euro daune, însă judecătorii au admis doar 7.000 de euro, pe motiv că această sumă este suficientă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro