Decizie de ultimă oră în dosarul în care Gigi Becali şi soţia milionarului s-au judecat pentru bani!

+4 click pentru
galerie

Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa, au primit o vese incredibilă în dosarul în care s-au judecat pentru bani cu o societate comercială din Capitală.

Soţii Becali au câştigat, recent, procesul deschis la Judecătoria Sectorului 2, în care solicitaseră încuviinţarea executării silite a unei companii din Bucureşti, parte a unui concern italian, care a încercat să le tragă ţeapă cu o sumă consistentă. Însă, în baza probelor depuse la dosar de soţii Becali, instanţa a decis: "Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac".

Pe de altă parte, soţii Becali au fost daţi în judecată de un vecin, care solicită instanţei instituirea dreptului de servitute. Conform legii, acest drept poate fi oferit de judecători atunci când proprietarul unui teren este nevoit să treacă pe proprietatea unei alte persoane pentru a ajunge la imobilul său. Cum ar fi, de exemplu, un drum comun, îngrădit sau blocat de cel de-al doilea proprietar. Şi, cum vecinul nu a reuşit să îi convingă pe soţii Becali să renunţe la o bucată de pământ, a decis să apeleze la justiţie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe Facebook! Avem şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro