Decizie incredibilă după ce Ionel Marcel Lepa s-a sinucis în închisoare! Judecătorii au respins cererea

+2 click pentru
galerie

Decizie incredibilă după ce Ionel Marcel Lepa s-a sinucis în închisoare! Judecătorii au respins cererea © arhivă

Ionel Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, s-a sinucis luni dimineaţă, în închisoare. Chiar şi aşa, după câteva ore de la aflarea veştii, judecătorii au luat o decizie incredibilă.

Ionel Marcel Lepa contestase arestul preventiv, iar luni, judecătorii au analizat cererea acestuia. Chiar dacă fusese constatat decesul acestuia în jurul orei 6:40 şi deja era declanşată o anchetă în penitenciar, procesul a avut loc, iar judecătorii au decis să nu îl elibereze, respingând cererea lui, decizia fiind luată în jurul orei 9:00. 

La ora 9:00 a fost publicată decizia luată de judecători. "Solutia pe scurt: În baza art.425/1 alin.7 pct.1 lit.a C.p.p. raportat la art.204 C.p.p. respinge contestaţia formulată de inculpatul Lepa Ionel-Marcel împotriva încheierii nr.61/DL/07.06.2019 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Timiş, pronunţată în dosarul nr.2647/30/2019. În baza art.275 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune plata sumei de 627 lei din fondurile MJ către Baroul Timi? reprezentând onorariu avocat din oficiu. Definitivă. Pronun?ată în camera de consiliu, azi, 10.06.2019", se arată în decizia instanţei. 

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Vineri, a fost arestat pentru 30 de zile. Luni a fost găsit spânzurat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro