Ultimele ore din viaţa lui Ionel Marcel Lepa. A fost luată în calcul şi o diversiune

Ultimele ore din viaţa lui Ionel Marcel Lepa. A fost luată în calcul şi o diversiune © arhivă

Cazul poliţistului ucis de Ionel Marcel Lepa a şocat întreaga ţară. Interlopul şi-a pus capăt zilelor luni dimineaţă, iar acum ies la iveală noi detalii. Anchetatorii au luat în calcul şi o diversiune, chiar înainte de a fi constatat decesul.

Ionel Marcel Lepa era cunoscut de toţi angajaţii închisorii ca fiind un om pericol, motiv pentru care, era verificat foarte des, iar "vizitele" erau neregulate. În ultimele ore de viaţă, criminalul din Timiş nu a dat de bănuit că ar fi dorit să-şi pună capăt zilelor. Mai mult, înainte ca trupul său să fie găsit, gardienii s-au gândit că poate fi vorba de o diversiune.

Duminică seara, Ionel Marcel Lepa a mâncat, la ora 19.00 a făcut prezenţa la apel, iar la ora 22.00, când s-a dat stingerea, a fost văzut în patul din celulă. De-a lungul nopţii, au fost făcute mai multe controale, iar la ora şase, gardianul a sesizat că interlopul nu mai era în pat. 

Conform procedurilor, gardianul l-a strigat, a bătut în uşă şi l-a atenţionat că va intra în cameră. Însă, pentru că Ionel Marcel Lepa nu a răspuns, l-a anunţat pe şeful de tură, care avea toate cheile. Acesta a intrat împreună cu luptătorii de la mascaţi. În tot acest timp, a fost luată în calcul varianta unei diversiuni, potrivit Libertatea.

Ionel Marcel Lepa a fost găsit mort, luni dimineaţă, în jurul ore 06.40. Deşi medicii au încercat să-l resuciteze, acesta a fost declarat decedat. 

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Vineri, a fost arestat pentru 30 de zile. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro