Decizie scandaloasă a judecătorilor din Prahova! Au trimis un proxenet să presteze muncă în folosul comunității chiar într-o școală

Decizie scandaloasă a judecătorilor din Prahova! Au trimis un proxenet să presteze muncă în folosul comunității chiar într-o școală © hepta

Judecătorii din Prahova au decis ca un proxenet să fie pedepsit prin prestarea de munci în folosul comunității. Nu oricunde însă, ci chiar într-o școală plină de copii.

Individul a fost găsit vinovat, alături de alți patru complici, că trimiteau tinere la prostituție în România și Austria, de pe urma cărora ar fi câștigat peste 300.000 de euro.

Cei cinci proxeneți au fost trimiși spre judecare la Tribunalul Prahova în anul 2018, iar abia după aproape un an și jumătate au primit o pedeapsă. Pentru fiecare inculpat s-a dat câte o sentință de doi ani și șapte luni de închisoare, cu suspendare însă.

Aceeași instanță a mai obligat proxeneții să presteze muncă în folosul comunității, drept pedeapsă complementară. Trei dintre indivizi au fost trimiși la Primăria din Comarnic, unul la Primăria din Cocorăștii Mislii, iar ultimul, la Școala Generală din Bușteni.

Se pare că judecătorii din Prahova nu sunt la prima pedeapsă de genul, ei trimițând și în trecut proxeneți și chiar pedofili să lucreze în cadrul unităților de învățământ.

Obligată să se prostitueze, deși era gravidă

Un alt proxenet din Prahova trimitea fete la produs, iar pe iubita acestuia, minoră la acea vreme, o obliga să facă același lucru, deși era însărcinată. Ba chiar a bătut-o, călcat-o cu mașina și lovit-o cu toporul.

„Agresiunile îndreptate împotriva persoanei vătămate au culminat la data de 18.11.2018, când inculpatul a luat-o cu maşina din locul în care se prostitua, după ce în prealabil a lovit-o intenţionat cu bara din faţă a maşinii, a dus-o la locuinţa sa şi i-a produs multiple agresiuni fizice, cu precădere în zona membrelor inferioare, cu toporul, victima suferind fracturi deschise, care au necesitat pentru vindecare un număr de 65 – 70 zile de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii DIICOT.

Individul a fost reținut de autorități și acuzat proxenetis, dar și de violență în familie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro