Declarația unui bărbat care a dat peste 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă și al Luizei, neînregistrată audio sau video de procuror

Declarația unui bărbat care a dat peste 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă și al Luizei, neînregistrată audio sau video de procuror © arhivă

Bombă în cazul Caracal, după primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă! În timpul anchetei, unul dintre procurori a audiat un martor care locuiește în vestul țării, identificat ca persoana ce a dat peste 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă și al Luizei. Depoziția însă, nu a fost înregistrată audio sau video. 

Depoziție neînregistrată în cazul Caracal

Potrivit EVZ, în timpul anchetării lui Gheorghe Dincă, unul din procurori a audiat un cetăţean care locuieşte în vestul ţării, în zona din apropierea celei în care domiciliază fiica „monstrului din Caracal” și-și desfășoară afacerile.

Aceeași sursă relatează că acest individ a fost identificat ca fiind persoana ce a dat mai mult de 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă și al Luizei, chiar și în timpul în care în curtea groazei se desfășura percheziția. 

Bărbatul a spus că nu-și amintește de unde avea numărul Luizei sau de ce a dat mai mult de 100 de apeluri. Totodată, a menționat și că are mai multe telefoane, spunând că familia sa are și numere de Ungaria, motiv pentru care nu știe sigur dacă el sau o rudă ale sale a dat acele apeluri. 

Mărturia acestui martor nu a fost înregistrată nici audio, nici video de procuror pe motiv că bărbatul s-ar fi opus.

Ce spunea Gheorghe Dincă despre depoziții 

Gheorghe Dincă a recunoscut că depoziţiile nu au fost date în faţa procurorului, cu avocaţii de faţă, ci le-a scris singur, în celulă. Cu ele în mână, s-a prezentat la interogatoriu şi au fost puse la dosar, acuză inculpatul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro