Sora tânărului acuzat că a violat o adolescentă, într-un ritual satanic, primele declarații

Sora tânărului acuzat că a violat o adolescentă, într-un ritual satanic, primele declarații © Acces Direct

O elevă de doar 16 ani ar fi fost drogată, violată şi torturată în timpul unui ritual satanic, într-o clădire părăsită. Potrivit anchetatorilor, fata s-a trezit dezbrăcată, a doua zi, pe o saltea carbonizată în clădirea dezafectată. Unde mai pui că toată situaţia a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare.

În premieră, sora tânărului acuzat că a drogat și violat o adolescentă, în Giurgiu, a făcut declarații. Femeia susține că nu a fost deloc vorba de viol și că fata s-a dus de bună voie cu suspectul, pe care îl cunoștea de ceva vreme.

„În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu eu, fata aceasta dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte, așa cum știe toată lumea. Iar ea, prin chestia asta, a vrut să se răzbune. Dar ea nu a făcut nicio mișcare timp de trei luni, decât după ce s-au filmat aceste filmări. Aceste filmări au fost postate de o fată, care era și ea acolo. Se vede foarte clar (n.r. pe imagini) că nu este viol și că nu a fost forțată. Ea le-a postat ca să se răzbune, nu știu din ce motive, iar ea s-a dus la Poliție și a spus că a fost violată. De ce, nu știu!”, a declarat sora suspectului, pentru „Acces Direct”.

Tot sora tânărului insistă că fata nu a fost obligată nici să bea, nici să drogheze și susține că nu este adevărat nici faptul că adolescenta s-a trezit pe un pat carbonizat.


facebook whatsapp twitter pinterest