Primele imagini din Giurgiu, de la locul unde o tânără ar fi fost violată într-un ritual satanic. VIDEO

Primele imagini din Giurgiu, de la locul unde o tânără ar fi fost violată într-un ritual satanic. VIDEO © Captură Video

Au apărut primele imagini din locul unde o tânără de 16 de ani ar fi fost supusă unor chinuri groaznice, în timul unui ritual satanic. Este o clădire dezafectată, cu pereții jerpeliți și plini de tot felul de înscrisuri. Deși au trecut câteva luni de la incident, steaua cu șase colțuri unde a avut loc ritualul încă se află acolo.

Au apărut imagini din locul unde o adolescentă ar fi fost violată, în timpul unui ritual satanic. O cruce întoarsă, un pat din sârmă și numeroase stele cu șase colțuri. Locul arată ca o locație desprinsă din filmele de groază, însă este cât se poate de adevărat.

Adolescentă violată și drogată, într-un ritual satanic

Conform Poliției, incidentul a avut loc în iulie 2019, atunci când un tânăr de 25 de ani a convins o fată de 16 de ani să meargă cu el la o clădire părăsită. Acolo au avut loc scene îngrozitoare. Adolescenta a fost drogată, apoi a fost violată în timpul unui ritual cel mai probabil satanic. Și mai șocant este faptul că totul a fost filmat, de către prietenii tânărului, și ei aflați la locul groazei. Ulterior, filmările au fost distribuite cu ajutorul unor rețele de socializare.

Fata a povestit că a fost așezată în mijlocul unei stele satanice și că a fost tăiată pe palma stângă cu un ciob. În tot acel timp, o muzică bizară era redată pe fundal.

„M-am trezit a doua zi dimineaţă dezbrăcată complet, în acea încăpere pe saltea în jurul meu nemaiaflându-se nimeni. Aveam nişte dureri groaznice în zona genitală şi de abdomen, iar în palma dreaptă aveam înfipte cioburi de circa 2-3 cm. Eu la momentul când mi-am pierdut conştienţa eram îmbrăcată, iar când m-am trezit hainele mele se aflau pe jos lângă salteaua uzată”, a povestit adolescenta.


facebook whatsapp twitter pinterest