Tatăl Adrianei, fetița găsită moartă în Dâmbovița, nu își revine din șoc: "Soția a plecat la spital, nici nu știe că e moartă fata"

Tatăl Adrianei, fetița găsită moartă în Dâmbovița, nu își revine din șoc: "Soția a plecat la spital, nici nu știe că e moartă fata" © Captură video

Durere de nedescris în familia Adrianei Mihaela, fetița de 11 ani găsită moartă duminică, după ce a fost dată dispărută vineri. Tatăl acesteia a vorbit la Antena 3 și a povestit ce s-a întâmplat în aceste zile.

Tatăl Adrianei susține că polițiștii au căutat mai mult în curtea lui, spunând că acolo se află criminalul. Duminică, atunci când trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit, bărbatul a trăit un șoc puternic. Soția lui, mama Adrianei, încă nu știe că fiica ei a fost găsită moartă. Aceasta a mers la spital duminică deoarece s-a simțit foarte rău. 

"Sunt terminat! Îți mai arde de altceva? Nu m-a deranjat nimic, oamenii au fost serioși, au făcut ancheta, tot ce le-a stat în putință. M-au întrebat multe. De trei zile stau numai la mine-n curte. Au venit cu un câine și au zis că la noi în curte e. În loc să caute prin sat, prin casa, pe la toți nenorociții pe aici. Au zis că în curte este criminalul, că eu sunt criminalul. (...) Era să mor! Era să vad jos! Soția a plecat la spital, nici nu știe că este moartă. Vă dați seama că făcea infarct. Nu i-am spus. fiul meu a plecat cu ea la spital", a spus tatăl Adrianei. 

Vă reamintim că Adriana Mihaela Fieraru a dispărut vineri, în drumul de la școală spre casă. Potrivit primelor informații din anchetă, principalul suspect ar fi un cetățean de origine olandeză care a părăsit România între timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro