Agresată la 19 ani, de Dincă și de prietenii lui? Declarațiile tulburătoare ale noii victime

Agresată la 19 ani, de Dincă și de prietenii lui? Declarațiile tulburătoare ale noii victime © Captură Video

Sechestrată, ameninţată cu un cuţit şi violată de Gheorghe Dincă şi de prietenii lui, într-o cameră cu gratii la geamuri. E acuzaţia unei tinere care susţine că a trăit clipe de coşmar, după ce a fost luată, pur şi simplu, de pe stradă de oamenii monstrului din Caracal. Victima lui Dincă a decis să rupă tăcearea! Tânăra şi-a luat inima în dinţi şi povesteşte chiar acum coşmarul prin care a trecut.

În exclusivitate pentru „Acces Direct”, tânăra și-a amintit de greutățile prin care a trecut.

Declarațiile victimei lui Dincă

Sub protecția anonimatului, noua victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri tulburătoare.

„Am fost dusă într-o garsonieră și acolo am fost violată de Dincă, împreună cu încă doi prieteni. Mi-a zis că: „Cuțitul ăsta a fost cumpărat pentru tine!” Nu aveam cum să fug. Aveam 19 ani și am fost agresată de Dincă, împreună cu încă doi prieteni de-ai lui, care stăteau la piață acolo, în Caracal, la albă neagră, jucau albă neagră. Și am fost amenințată cu cuțitul și am fost dusă într-o garsonieră”, a fost doar o parte din declarațiile victimei.

Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi expertizat psihiatric

Procurorii pregătesc expertiza psihiatrică, dar şi testul cu poligraful pentru Gheorghe Dincă. Potrivit RTV, Gheorghe Dincă va fi adus din nou în faţa procurorilor pentru a da declaraţii şi, cel mai probabil, pentru a i se pune în faţă probele găsite în casa groazei. Cercetările în acest caz continuă.

Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și expertizei psihiatrice, pentru a se afla dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum el a declarat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro