Avocatul lui Gheorghe Dincă, declaraţii despre audierea făcută de către profilerii FBI! A plâns în faţa acestora

Avocatul lui Gheorghe Dincă, declaraţii despre audierea făcută de către profilerii FBI! A plâns în faţa acestora © captură video

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a făcut declaraţii cu privire la audierea acestuia de către profilerii FBI. Se pare că a fost vorba de o discuţie liberă, unde presupusul criminal a spus tot ce a vrut el, fără să fie întrerupt. La un moment dat acesta a început să plângă. 

Claudiu Lascoschi susţine că Gheorghe Dincă a stat faţă în faţă cu profilerii FBI timp de mai bine de cinci ore. Potrivit spuselor avocatului, nu s-a stabilit încă dacă acesta este sau nu un criminal în serie. 

"Nu a fost o audiere propriu-zisă, nu s-a consemnat pe hârtie. Practic inculpatul a relatat anumite situații, iar profilerii analizează ceea ce afirmă el, reacții. O analiză se face în raport cu întreaga viață, pe care o examinezi cu siguranță. A durat mai mult de cinci ore. Ei analizează ce au făcut și urmează să transmită mesajul în scris. Nu s-a lămurit faptul dacă Dincă e un criminal în serie sau nu. A avut libertate mai mare de exprimare. A spus ceea ce a vrut el fără să fie întrerupt. (...) A avut şi momente de regret. Nu des, dar mai plânge", a spus Claudiu Lascoschi despre Gheorghe Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit şi el despre audierea lui Gheorghe Dincă de către profilerii FBI. "Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire", a spus Tonel Pop. 

Astăzi s-a aflat şi faptul că Gheorghe Dincă are statut special la Penitenciarul Jilava. Presupusul criminal din Caracal face parte din categoria de persoane vizate în mod direct de ceilalţi deţinuţ. Aşadar, oamenii legii au decis ca acesta să stea singur într-o rezervă, păzit în permanenţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro