Tonel Pop, noi dezvăluiri în cazul Caracal: "Probe clare care aruncă în aer acest dosar"

Tonel Pop, noi dezvăluiri în cazul Caracal: "Probe clare care aruncă în aer acest dosar" © captură video

Au fost făcute noi audieri în cazul Caracal, iar avocatul familiei Melencu susţine că se conturează probe care aruncă în aer acest dosar. 

Tonel Pop susţine că au fost descoperite probe noi. Este vorba de mai mulţi martori care au fost audiaţi, iar aşa s-au conturat noi probe care ar da totul peste cap în acest dosar, potrivit spuselor avocatului. 

"Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire", a spus Tonel Pop. 

Între timp s-a aflat că Gheorghe Dincă are statut special la Penitenciarul Jilava. Potrivit unor surse, presupusul criminal din Caracal face parte din categoria de persoane vizate în mod direct de ceilalţi deţinuţ. Aşadar, oamenii legii au decis ca acesta să stea singur într-o rezervă, păzit în permanenţă. "Este protejat conform regulamentelor, ca orice persoană vulnerabilă. Deținuții știu ce a făcut și poate exista posibilitatea ca cineva să vrea să-i facă rău. E escortat până la curte, unde e lăsat doar în prezența unor persoane care au comis fapte similare sau care nu prezintă risc să-l atace", au declarat surse din penitenciar pentru libertatea.ro.

Recent, a fost încheiată şi expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor pe care le-a mărturisit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro