Descoperire șocantă, în cazul fetelor dispărute în Caracal. Ce au găsit polițiștii în mașina posibilului criminal

Descoperire șocantă, în cazul fetelor dispărute în Caracal. Ce au găsit polițiștii în mașina posibilului criminal

Se strânge lațul în jurul gâtului bărbatului bănuit că ar fi răpit-o și ucis-o pe tânăra din Olt, dispărută fără urmă după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie. Anchetatorii, care fac și în aceste momente descinderi la locuința bărbatului, au făcut descoperiri incriminatorii.

Potrivit gazetanoua.ro, polițiștii au găsit un cercel în mașina bărbatului, mașină care a fost văzută pe camerele de supraveghere în timp ce lua la ocazie o tânără. Prima ipoteză este că accesoriul îi aparține Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a dispărut miercuri.

Tot la locuința bărbatului au fost descoperite oseminte, pungi de carne și dinți despre care se crede că sunt umani. Rămâne de văzut dacă este vorba despre rămășițele fetei dispărute și dacă situația este conectată cu alte două dispariții din Olt.

„Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal. Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror”, transmit poliţiştii.

Dispărute la trei luni distanță

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro